mandag 7. desember 2009

Ny rekord !
Dere begynner kanskje å bli lei mine oppdateringer fra rovfuglskjulet men måtte bare ut der å teste idag etter at jeg har montert opp festeplate for kamera i skjulet. Dette for å slippe alle stativene. -Nå kommer fotografene til dekket bord. Fra nå av og fremover er det nok å ta med seg kamera og objektiv. Rovfuglskjulet er utstyrt med kulehoder og svinghoder til alle 4 plassene. Hver fotograf kan ha med seg 2-3 kamera. Overnattet i skjulet i natt. Som forventet satt kongeørna utenfor skjulet når jeg våknet. Avløst av hauk for så å komme havørn. Har rovfugler foran meg fra jeg våkner og helt til jeg drar hjem kl 1530.


I løpet av dagen har jeg besøk av 3 voksne hønsehaukhunner, 3 havørner og 1 kongeørn.Oppdatering følger........

3 kommentarer:

 1. Dette må da være plassen for rekrasjon i den travle førjulstid...
  Hyggelig lesing om livet i sylteland. Det er også kjekt å lese at det er blitt festeplate..da har en jo bare sine egne bein og jobbe med!

  monika

  SvarSlett
 2. Takk for kommentar Monica. Jeg er ferdig med mine juleforberedelser da jeg har kjøpt alle en gavene. Neida har kjøpt en til sønn min og en til min kjære kone .Orker ikke mase å stresse slik med julefeiring da er det bedre å slappe av i rovfuglskjulet.Det blir jul allikevel .


  Terje

  SvarSlett
 3. Hei Terje!
  Blir aldri lei av disse oppdateringene. Moro å følge med på aktiviteten rundt skjulet ditt. Blir jo bare til at tankene på en ny tur til denne fantastiske plassen til stadighet svirrer rundt i hodet. Du har vel muligens noe ledig i ukedagene i januar/februar?

  mvh
  jarl kjetil johnsen

  SvarSlett