torsdag 31. desember 2009

Årets siste rapport fra rovfuglskjulet !


Etter en kanondag igår med 7 havørner og 1 kongeørn i løpet av dagen var jeg spent hva dagen idag ville bringe ? Den startet dårlig da all maten hadde snød ned i løpet av natta. Jeg stod opp kl 9 å satt ut objektivene. Først kl 1130 kom en kongeørn innom. Den ble ikke så lenge da den ikke så det nedsnødde rådyret.
Like etterpå kommer kommer en 3-4 år gammel havørn innom. Den også blir bare en liten stund. Resten av dagen ser jeg på kråker, ravner og en enslig svartbakk som kommer innom. Den spiser seg så mett på rådyr at den må legge seg ned å kvile en stund.
Først på ettermiddagen når jeg var tenkt å avslutte økta kommer den gamle havørnhannen innom. Den blir ikke sittende så veldig lenge alene da maken også kommer ned. Disse blir sittende helt til kona ringer meg klokka 16. Hun lurer på om jeg lever og har tenkt å spise middag med svigers ? Så klart skal jeg det, men problemet er at jeg ikke kan forlate skjulet før fuglene har fløyet. Får noen artige bilder og videoer av havørn i måneskinn. Joda , jeg rakk nyttårskalkunen med svigers. På 5 minutter var jeg forvandlet fra en villmann til en av gutta.Takker alle trofaste tittere for året som har gått og velkommen innom bloggen til neste år. Kommer en oppdatering allerede 2.nyttårdag. Skål !!!!!!!!!!!

10 kommentarer:

 1. Artig dette,likte svartbaken og flammetårnet på
  Aukra-he-he.Godt nyttår til deg og dine

  SvarSlett
 2. Takk for kommentar Tom. Ikke noe flammetårn på Aukra dette. Det er faktisk månen. Bilde er tatt mot Eide å det ser du sikkert.

  SvarSlett
 3. Bærre kødda,sitt på arbeid og misunner alle som har fri.

  SvarSlett
 4. Bra at noen jobber også Tom. Vi trenger hvit dasspapapir og ikke bare slike med nisser og dverger som kona kjøper så bare produser kalk du.

  Skål !!!


  Terje

  SvarSlett
 5. Ingen Hønsehauk lenger da? Flotte bilde forøvrig:)

  SvarSlett
 6. Godt Nyttår Terje.
  Håper det nye året vil bringe mange minnerike øyeblikk både i skjila og ellers i vår flotte natur. Får vel prøve seg i skjulet på snø etter hvert.

  Mvh
  Arnfinn

  SvarSlett
 7. Godt nytt år!
  Likte godt havørna og månen!

  monika

  SvarSlett
 8. Godt nytt år Terje!! Gleder meg til å følge bloggen din også neste år :))

  SvarSlett
 9. Drømmeforhold du har terje, drømmeforhold!

  Riktig godt nyttår!
  mvh Knut Børge

  SvarSlett
 10. Godt Nyttår Terje, håper 2010 bringer like mange og flere gode opplevelser fra bloggen og skjulet som 2009 har gjort.

  Mvh
  Per E.

  SvarSlett