lørdag 12. desember 2009

Full pakke !


Dere lurer sikkert på hva full pakke er ?- Å det er ingen meny fra en resturant eller ett lokalt horehus, men tilbakemelding fra dagens økt i rovfuglskjulet. Har brukt såpass mye tid der ute de siste ukene at kompisen min Tom Elton lurte på om jeg hadde hengt opp julegardinene der ute ?
Neida, nå er det slutt for min del før jul,- så sant det ikke faller snø da ? Jeg og eldstemann våknet klokka 1/2 9 idag tidlig til kråkeskrik. Skjønte da hva som var på gang. Joda, utenfor satt kongeørna. Den ble ikke så lenge da den ble så opptatt av å jage bort en hønsehauk som var så hissig å komme ned. Kongeørna har ikke før flyd før den ble avløst av en ung havørn.En annen genistrek jeg gjorde igår var å feste ett frosent rådyrlår ute på plassen.Bare på dette låret ble en havørn sittende i 5 timer å gnage.Vi får kongeørn som sloss med havørn, havørn som sloss med annen havørn og fugl så lenge vi sitter i skjulet. Legger med ett bilde tatt idag der folk kan få se forskjell på havørn og kongeørn. (Bilde er ikke manipulert. )

6 kommentarer:

 1. Ja dette måtte jo bare hende før eller senere, at du fikk disse to greit plassert på samme bildet. Ypperlig som en studie og en full pakke som absolutt er å foretrekke.

  SvarSlett
 2. Hva er det som er hva her da? Jeg vet ikke....

  SvarSlett
 3. Havørn til venstre og kongeørn til høyre.

  Terje

  SvarSlett
 4. Når kommer boka fra sunnmøre Terje? Du sitter på et steike bra og rikholdig arkiv, som helt sikkert ville blitt en super bok.

  Knut Børge

  SvarSlett
 5. Hei Terje.
  Har ikke noen tro på at du holder deg borte fra skjulene så lenge. Det er som du sier alltid et bilde som ikke er tatt. Skal du holde teten i konkuransen må du holde koken.
  God Jul, snakkes på nyåret

  Kåre

  SvarSlett
 6. Takk for komentarer.

  Kåre :Tror ikke det er den største genistrek å satse på åtebilder.
  Har en plan for hvordan jeg skal lykkes så får tiden vise om juryen mener det samme .Orginalitet er en av de viktigeste momentene. Vinner ikke en slik konkurranse med bare ørn og hauk.

  Terje

  SvarSlett