søndag 30. august 2009

Vestlandsvær med kuling og regn !

Folk som kommer å leier mårskjulet stiller ofte spørsmål om mårene vil komme når det regner ?
Spørsmålet er ikke dumt da erfaringen min med f.eks rev sier at den oppholder seg i hiet i styggevær. Slik er det ikke med mårene. De kommer uansett vær. 2 mann i skjulet idag og det gikk ikke mer en ca 1 time før første meldingen om mårbesøk tikket inn på telefonen. De hadde en enslig mårunge på besøk.Skal stikke opp der å fore igjen i 16 tiden. En liten oppdatering følger vel på samme innlegg utover kvelden.Får akkurat inn en melding nå kl 15 at alle 4 mårene hadde vært der en 20 minutters tid. "HELT RÅTT" er meldingen fra gutta i skjulet.Var oppe å foret nå kl 16 og har ikke før kommet inn i skjulet før en mårunge dukker opp der jeg har vært å smurt på honning. Guttene i skjulet gir seg nå kl 18 da objektivene har regnet full. Hjelper ikke med utbygg
på skjulet når det regner vannrett som her på romsdalkysten. Ny kar i skjulet i morra og en oppdatering følger senere på dag.

5 kommentarer:

 1. Hei

  Kuling og regn, men hva gjør det når en har flere hundre mårbilder og redigere!
  Hadde topp dag i går med masse mårbesøk! Å når måren ikke var der så var masse småfugler og ekorn. Jeg hørte ugle og grønnspett!
  Når en sitter i et slikt skjul vet en jo aldri hva som dukker opp forann gluggen og dette gjør det utrolig spennede!
  Flott plass Terje du har funnet til mårland!

  monika

  SvarSlett
 2. Ja, regnvær har vi rikelig av for tiden! Er vel stort sett samme vær hos deg som hos meg. Men motiver som mår, hjort osv - de er der og det er bare å "forsyne seg".

  Kjekt at du har fornøyde "kunder" uansett vær!!
  //GO

  SvarSlett
 3. Tusen takk for kommentarer. Det er fortsatt ingen som har reist hjem uten fulle minnebrikker med mårbilder.Til tross for advarsler om at dette ville ikke la seg gjennomføre å leie ut skjulet til flere fotografer.

  SvarSlett
 4. Etter tre dager i skjulet var det trist å kjøre fra alt godteriet Terje hadde lagt ut. På tross av at vi holdt objektivene max ned ble de fulle av vanndråper. Bare å kjøre hjem til Asker. Har fått noen hundre bilder tross alt, så nå er det bare å sette seg forran PC'en å mimre og finne ut hva man mangler for å planlegge neste besøk. Blir vel valper til neste sommer også.
  Takk for en minnerik helg Terje. Neste blir Ørn når snøen kommer!

  Kåre

  SvarSlett
 5. Takk for trivelig helg og bekjentskap Kåre. Håper du fikk noen bra bilder i kulingkastene ? Velkommen tilbake når rovfuglsesongen starter.

  Terje

  SvarSlett