mandag 3. august 2009

Helt vilt !

Jeg satt ett par timer i skjulet i formiddag sammen med Kjartan Trana. Dette da Bent Olsen ville sove litt lenger idag. Mårtispa var på plassen når vi kom men sprang opp i hiet. Jeg gikk ut å plystret og foret. Satt meg til rette i skjulet så startet ventinga om det ville komme noe mer ?
Det gikk 5 minutter så var 2 unger på 5 meters hold. De var på foringa i nærmere 20 minutter.
Fikk mye artige miljøbilder av de 2 krabatene. Vi avsluttet økta kl 12 pga hardt lys og at vi var innvitert på lunsj i bobilen til Bent Olsen. Bent hadde funnet seg en fin plass med utsikt over hele Julsundet men det han ikke viste var at Vandrefalken hadde reir 100 m over bilen. Mens vi satt å spiste kom Vandrefalk- hunnen med en flokk illsinte ravner etter seg og landet oppi fjellveggen.
Hun satt en liten stund oppi en tørrgadd før hun fløy inn i bergveggen til reiret. Har fått løpende oppdateringer fra både Bent og Kjartan på sms om det som foregår foran gluggene på mårskjulet.Her følger ett lite utdrag :

Bent Olsen : Fikk noen kjempebilder nå tror jeg.Tre mårer som sloss og klatrer i trærne. Flere bilder med 2 samtidig.Senere melding at det er 2 mårer fremfor skjulet igjen.

Kjartan Trana:Alle tre var i treet samtidig.Fikk også når de lekte og sloss.Litt av en plass dette Terje. SUPERT !!!!!


Kjekt å se at de som leier skjulet drar hjem med mange flotte bilder. I morra skal Kjell Moseid prøve seg i skjulet. Oppdatering følger i morra.

 

1 kommentar:

  1. Følger med hver dag på oppdateringen fra skjulet,utrolig artig at du har lykkes med dette prosjektet.Får håpe at det fortsetter på samme måten.

    SvarSlett