lørdag 15. august 2009

Maten ikke fort nok servert !

Når vi kom opp i mårskjulet idag kom mårmor med 2 unger på 10 meters hold når vi skulle gå inn i skjulet. Fikk lukket døren så en  av ungene fikk sjekke over plassen. Det var så klart ikke lagt ut mat så mårene dro opp igjen til hiet. Jeg går da ut å plystrer å gjør meg til kjenne. Ser at mårene står å ser på meg mens jeg forer. Jeg smører grundig trestammene inn med honning og Sunda før jeg går inn i bua til Torbjørn og Guttorm. Jeg spør gutta om de er klar for litt måraction ? Det går 1 minutt fra jeg kommer inn i bua før den første ungen entrer åteplassen. Jeg venter til denne har spist seg ferdig før jeg drar på naustdugnad. Tikker inn flere meldinger om nye mårbesøk utover dagen. Har ikke tall hvor mange ganger de har vært innom idag men en ting ihverfall sikkert,-her blir det mår på alle .Var en tur oppe å foret nå kl 17 og da hadde måren akkurat vært innom 2 ganger. Jeg smører på SUNDA på trærne og forlater gutta igjen mens jeg plystrer. Har etter dette fått 2 meldinger med 2 mårbesøk.I morgen kommer Odd Larsen å skal teste opplegget. Oppdatering følger i morra.

2 kommentarer:

 1. Hallo, Terje!
  Er bare imponert over mårlandet ditt! Men, håper ingen ser at du smører pålegg på trærne, for da er det kort vei til psyk. avd, he he.
  Gleder meg til å få oppleve dette selv en
  dag:-)
  Snakkes!
  mvh Ronny

  SvarSlett
 2. Føler det blir mer og mer liv på denne plassen.. Det du har holdt på med er jo bare starten jo...hvor skal det ende..
  Om en ukes tid blir det atter en gang bedre tid til foto for min del..så skulle det bli ledig plass utover tar jeg meg en tur..Dette må bare oppleves!
  Artig å følge oppdatering på bloggen din!

  monika

  SvarSlett