torsdag 27. august 2009

Fullstendig Texas !


Fikk en trivelig kar fra Trondheim på besøk i skjulet idag. Målet hans var å få bilde av mår. Noe jeg også kunne garantere han.Frem til kl 16 var det på det jevne med 2 besøk , men etter at jeg satt meg inn i skjulet sammen med ham,- ble det fullstendig sirkus. Finner egentlig ikke ord for hvor sprøtt dette er. Jeg går ut å plystrer og mårmor kommer med 2 unger. Får en sirkusoppvisning av de sjeldne en halvtimes tid. Mårene drar, og jeg går ut å plystrer pånytt. En mårunge kommer stormende med en gang. Etter dette har vi hatt mår stort sett hele tiden frem til vi gikk ut av skjulet nå kl20. Har ikke tall hvor mange ganger mårene har vært innom, men det nærmer seg nok 10 ganger.Atpåtil hadde vi knall lys også.Forsatt ledige plasser fremover for dem som måtte ønske det.

2 kommentarer:

  1. Hei Terje
    Takk for en fantastisk dag. Har aldri opplevd noe liknende av ville dyr. Uten tvil årets beste feriedag. At ikke du har venteliste på folk som ønsker å sitte i dette skjulet - er for meg en gåte!

    SvarSlett
  2. Takk for en trivelig ettermiddag i skjulet Bjørn.De som sitter der nå har nesten samme aktivitet som vi hadde igår.Har nok noen bookinger fremover også men det er forsatt plass til flere.

    Terje

    SvarSlett