søndag 9. august 2009

Profesjonelt opplegg !


Har akkurat kommet inn etter en fantastisk dag. Først satt jeg 3 timer i skjulet sammen med Kjell Moseid og fikk besøk av mårtispa 2 ganger. Litt for hardt lys men artig allikevel å sitte å se mårmor som hamstrer til ungene. Dro så på Røkkeløkka og koste meg sammen med arbeidskolleger mens Molde moste Rosenborg 5-0. Tikket inn flere meldinger fra Kjell Erik underveis at han hadde mårbesøk . Dro etter kampen ut til reven og dro noen panoreringer før jeg ønsket Kjell Erik takk for besøk. Kjell Erik har når sittet i mårskjulet i 6 dager og han takket meg for profesjonelt opplegg og kjempeflott resultat. Han viste ikke hvor lenge han har observert mår denne uka men han regnet med at han hadde hatt mårene i flere timer tilsammen i løpet av uka. Det bør bli endel bra bilder av slik. Imorgen er det ingen kunder i skjulet men jeg og Knut Hovdhaugen skal sitte der. På tisrsdag kommer en representant fra Din Tur for å teste opplegget. Det kommer også en kar fra Nina i Trondheim. Artig når ryktene når så langt og til slike miljø.
Oppdatering følger i morra .

6 kommentarer:

 1. Hyggelig lesing :D

  Kan tenke meg at det var stemning på Røkkeløkka :D
  Lykke til med ny uke i mårskogen!

  monika

  SvarSlett
 2. jeg synes du skal holde deg til foto på denne bloggen og la være å kommentere kjedelige ting som f**kball ;)

  hilsen trønder

  SvarSlett
 3. Hei!

  Flott at KEM lyktes bra denne gangen! Jeg blir nok nødt til å reke meg en tur nedover etterhvert jeg også. Fangstet mye mår i ungdommen, men har bare sett levende mår noen få ganger. Alle møtene har vært av hastig karakter.

  Jeg er heldigvis ikke opptatt av fotball... vi har fått en flott pub nedpå kaia hos oss, og her møtes en gjeng rosenborgentusiaster hver gang det står et nytt slag. Jeg tør ikke dra ned dit, for de roper og hopper som ville dyr. Jeg skjønner ikke hvorfor, klarer ikke å følg med på når, og blir like redd hver gang krigsropene runger ut fra fulle lunger. Uhyggelig...

  Nå spiller det ingen rolle for meg hvilket lag som vinner, men jeg kunne ha funnet på å flire av det nedslående resultatet og de like nedbrutte krigere. Da hadde vel lange lette bein vært greie å ha.

  Nei, takke meg til å streife rundt i fjellene her som en ensom ulv:-)

  Stian

  SvarSlett
 4. Takk for kommentarer Chrisian og Stian. Har full forståelse for at du ikke ønsker å lese om fotball her inne Chrisian så jeg vurderer å starte en egen blogg om fotball.Skjønner deg Stian at du ønsker andre opplevelser som stillhet og ro i fjellet.

  SvarSlett
 5. hei Terje
  lurte på om du kunne sende meg reven din i posten?:-)
  jeg har bruk for den i ei blomstereng:-)
  kan du lage en totalpakke på 3 dager der alt er inkludert til og med pølsene:-)
  utrolig artig bilde forresten:-)
  mvh anders selland

  SvarSlett
 6. Takk for en spennende økt i skjulet Terje.
  5 mårer i full fart både høyt og lavt.
  Du har mere mår en ekorn nå.Opplevelse
  og få mårene i dette miljøet, som er totalt
  fotballfritt.
  Knut

  SvarSlett