fredag 10. juli 2009

Siste tur med revene !
Det måtte bare komme en dag da revene ikke ville komme på kommando lenger. Ikveld brukte vi over 1 time før den ene reven kom på foringsplassen. Det var knall-lys når vi kom, men hva hjelper vel det når revene glimrer med sitt fravær. Den reven som kom er fortsatt tillitsfull ,men andre folk har også begynt å fore dem,- så da hjelper det ikke selv med pølse av beste merke. Var en tur utom der igår også ,- da fikk vi den den faste pluss en yngre søster som var kanskje halve størrelsen innom. Jeg har tatt nærmere 5000 bilder i sommer av disse revene så jeg skulle vel heller brukt tiden fremfor macen å slettet fremfor og fylle på med mer. Har vel det jeg skal av revebilder så da er tiden moden for å prøve noe nytt og annerledes. Har prøvd ut forskjellige lukkertider med panoreringer men det ble som oftest at lukkeren stod fastlåst på 1/10 sek.
Ikke umulig at jeg prøver meg i neste uke også etter revene, men imorgen drar jeg på en tur til Toldalen for å prøve meg på jerven igjen. Har ikke akkurat hatt tur i år med jerven men skal prøve en siste gang i år før jeg gir meg. Erik Kårvatn som leier ut jerveskjulet har bygd nytt fotoskjul som jeg skal være den første til å prøve.Oppdatering følger når jeg kommer tilbake. Forhåpentligvis med jervebilder.3 kommentarer:

 1. kanonbilder Terje
  har en først muligheten til det,så er det bare å kjøre på med littt alternative bilder slik som disse 2 panoreringene
  likte nok best den nederste versjon pga vinklinga
  mvh anders selland

  SvarSlett
 2. To flotte panoreringer der reven er på vei fra pølse til pølse.

  SvarSlett
 3. Det nederste bildet holder en kvalitet som matcher- eller faktisk slår alt jeg har sett i bildebøker fra inn og utland gjennom 20 år. Det er fantastisk bra i mine øyne!

  SvarSlett