tirsdag 29. september 2009

Stormfulle dager !


Bare en liten oppdatering fra meg som driver å forer disse mårene. Var en kar som ville komme på søndag for å se mår, men jeg hadde lite tro på om de ville komme pga den sterke vinden. Opp i full storm i kastene er odsene små for å få se mår.Mine antagelser stemte. Ingen mår for første gang på over 60 dager. Nå har vindstyrken minket så idag måtte jeg bare prøve ett par timer. Satt i skjulet fra 14-16. Ganske sterk vind idag også men mårtispeungen med ny vinterpels for annledningen kom å var på foringsplassen i 20 minutter. Fikk noen artige bilder idag også.
Imorgen skal ingen sitte i skjulet, men på tors og fredag kommer det en engelskmann som skal prøve å få mårbilder.Etter dette er det ingen bookinger i skjulet. Vil fra neste uke ta meg fri noen dager fra skjulet, å satse på brunstbilder av hjort.Har kommet over en plass med mye brunstaktivitet. Oppdatering følger .

3 kommentarer:

 1. Hei
  Jeg gledde meg veldig til å innta skjulet
  mandag, men er glad jeg ikke reiste. Hele dagene var det en hvit vegg mot Molde og treene lå flate pga sterk vind og dette er indre Romsdal..
  Det er kjekt å se det er mårbesøk. Gleder meg til å ta en tur og få se måren i vinterdrakt i det flotte miljøet!
  Lykke til med hjorten!

  monika

  SvarSlett
 2. Blir jo snart snø i mårura nå Terje, og det blir noe nytt igjen. Lykke til med hjort. Håper du klarer å få til noe bra der.

  Kjartan

  SvarSlett
 3. Skal ikke selge skinnet til bjørnen før den er skutt Kjartan, men ifjor var det 15 storbukker ute på myra samtidig.Her forleden kveld var det 70 dyr ute på myra.I den værste brunsten er det pause i brølinga mellom 11-13 men ellers jomer det brunstbrøl døgnet rundt.

  Terje

  SvarSlett