lørdag 26. september 2009

Kuling og kraftige regnbyger, men mår allikevel !


Vegard Lødøen og sønnen i skjulet fra kl 1130 idag. Vegard var optimist til tross for stygt vær. Lyset kunne nok vært bedre,- men hva spiller vel det for rolle når han får oppleve mårsirkus allikevel. Vegard hadde 3 mårbesøk idag på 6 timer. Som forventet er dyra litt skvetne når det blåser i trekronene. Spurvehauken var innom like etter at jeg foret idag, men så klart reagerer de lynkjapt på bevegelse, med en gang kamera blir rettet imot.Vegard møtte også hauken når han gikk ut fra bua nå kl 1730. Den var da på jakt etter en småfugl.Foreløpig ingen bookinger i mårskjulet før på tors og fre neste uke. Da kommer en engelsk fotograf.Nei nå skriver jeg feil. Monica Frisvold Vaagan skal sitte i skjulet på mandag. En oppdatering følger vel da.Har ikke så mye nytt av bildemateriale å presentere,- så dere får nøye dere med ett gammelt arkivbilde.

4 kommentarer:

 1. hei igjen Terje!

  Skulle gjerne vært på måren din ja, det er jo den store snakkisen for tiden i biofoto som du sikkert vet, men det var dette med kvinnfolket da... uansett gratulerer med resultatene.

  Ps: er litt mer klar for å snakke fotball nå, etter det som skjedde i går ;-)

  SvarSlett
 2. Takk for kommentar Cristian.Snajkis i Biofoto har gått meg hus forbi.
  Ser enkelte har slengt litt med leppa på enkelte blogger men det får stå på deres regning.Blir så klart misunnelse når noen lykkes med noe, men slik hever jeg meg glatt over. Jeg er ikke redd for å dele resepten for å få til dette heller. I siste bladet til Biofoto står hele resepten, så får det være opp til hver enkelt om de vil komme hit eller starte opp prosjekt selv.Lykke til alle sammen.

  Fotball er gøy.

  SvarSlett
 3. Terje!

  Med snakkis mente jeg ikke noe negativt!! Heller at alle var imponert over at du har klart å lage en plass hvor man stabilt kan få knallbilder av mår og at de selv har lyst til å reise opp!

  SvarSlett
 4. Da tolket jeg det feil Cristian.

  Terje

  SvarSlett