søndag 30. mai 2010

Nytt mårskjul i nye omgivelser !Da er jeg kommet godt igang med det nye mårskjulet. Jeg og Øyvind Bjerkeseth har laget ramma til det nye skjulet men jeg fikk hjelp av sønn min til oppretting og gulvlegging idag. Begynner å få nok bilder av mår i steinur, så nå venter blåbærlyng,blomster og grønt gress.

Har jobbet litt med mår og vidvinkel de siste dagene men syntes ikke jeg er helt i mål enda. Mårene liker ikke at kamera er utplassert og ihverfall ikke når jeg sender av ei salve med fjernkontrollen. Drømmer om Hovdhaugenlys men har enda ikke klaffet med det.

Ellers så har jeg vært å sjekket kamera utsatt for gaupe idag. Skikkelig nedtur ble det. Fikk 800 bilder av skygger som fotocella har løst ut samme dag som jeg satt ut kamera.Så klart fulle minnekort men til ingen nytte. Har nå forandret vinkel i håp om å unngå at fotocella reagerer på sol/skygger.

De neste dagene går med til bygging av nytt mårskjul. Så er det tur til Svalbard med kona.
Oppdatering følger pluttselig.


4 kommentarer:

 1. Dette såg ikke trygt ut... Tenk å sitte i det skjulet og få følelsen av at det hele tipper fremover... Hjelp, redde objektivet!!

  SvarSlett
 2. Spennende at du setter igang med noe slikt Terje. Jeg kommer å besøker deg en gang i sommer!

  Kjartan

  SvarSlett
 3. Spennende prosjekter du er i gang med Terje, kommer nok til å ta en tur.

  Per E.

  SvarSlett
 4. Takk for kommentarer. Det ser kanskje ut på bilde som gulvet er skjeivt men det stemmer ikke. Jeg har vater og kan faktisk bruke den også.

  Dere er hjertelig velkommen Per og Kjartan.


  Terje

  SvarSlett