fredag 21. mai 2010

Bokprosjekt fra mårura !Har av flere blitt oppfordret til å utgi bok med mine bilder men føler at jeg ikke er så god til å skrive som å ta bilder. Nå er det slik at en kan få hjelp fra andre til tekst så derfor vil jeg i løpet av vinteren starte forberedelse til utgivelse av min første bok. Hva blir vel da mer naturlig en å skrive om livet i mårura. ? Jeg har såpass mye bra bildematriale at det ikke skal stå på det. Boka blir nok utgitt på eget forlag .Paralelt med dette vil NRK med Per Jarle Heggdalsvik lage en film fra mårura.De siste 3 kveldene har jeg og Per Jarle sittet i mårskjulet å fått mår i knallflott lys.


Siste kveld med knall lys ifølge Yr.no i denne omgang så det gjelder å benytte seg av lyset.
Livet i mårura har stilnet litt av å det er bare en og annen mår som stikker innom på kveldstid. Regner med at ungene er jaget ut av reviret å en mårmor med små ligger gjemt der ute i steinura ? Sommeren og høsten får vise om det dukker opp noen små krabater utover. For å få nye omgivelser blir det i løpet av sommeren satt opp nytt skjul i området. Oppdatering følger vel i morgen.

5 kommentarer:

 1. Endelig Terje! Med det bildemateriale du sitter på, så sier det seg selv at en praktbok må til.

  Blir meget spennende å se det ferdige resultatet.

  mvh Knut Børge

  SvarSlett
 2. Bokutgivelse,det høres ut som et spennende prosjekt. Du har etter hvert et rikt arkiv av mange forskjellige dyre/fuglearter. Så det er vel bare å sette i gang.
  Bestiller herved bok nr.1/Signert:)
  Ser for meg at det er utrolig mye arbeid med en bokutgivelse,men du får jobbe hardt i rolige perioder med lite reiseaktivitet.
  Forøvrig spennende å se de fine bildene fra mårskjulet. Har veldig lyst å fotografere mårtispe m/unger,så det blir nok en tur til deg i løpet av sommer/høst.

  ketil

  SvarSlett
 3. Bestiller bok nr 2 signert :)

  Flott at du med dine kunnskaper om kommer ut fra skjule og lager bok!!!

  Lykke til!

  monika

  SvarSlett
 4. Jeg ønsker deg virkelig LYKKE TIL :)
  //GO

  SvarSlett
 5. Bruker du bilde "Livet i mårura" på framsida av boka har du satt standard for resten av boka. Det er et av de råeste mårbildene jeg har sett. Skjønner at jeg har en lang vei å gå. God pinse !

  SvarSlett