torsdag 5. november 2009

Oppsummering av rovfuglskjul og mårskjul !

Mårene har vært litt fraværende de siste 2 dagene og jeg mistenker hønsehauken for å prøve seg siden de ikke har kommet frem i dagslyset ? Igår blåste det riktignok ganske mye oppe i lia så det kan nok være grunn det også. Idag måtte skjulet prøves igjen å det gikk ikke lange tiden før 2 mårhanner kommer på foringa. De blir der i 20 minutt. Etter dette kommer ikke annet en flaggspett og småfugl. Foran rovfuglskjulet har det vært knallflott vær idag, og det har sittet flere kongeørner rundt om i trærne men de var ikke så veldig lysten på å komme ned på åte.Kongeørn hadde vært nede på åte 2-3 ganger men besøkene hadde vært korte. Havørna hadde landet å tatt med seg en bit reven hadde dratt med seg. Hønsehauken kom like før gutta skulle avslutte økta i skjulet. Den ble der i 30 min. Oppdatering fra skjula i morgen .

1 kommentar:

 1. Hei Terje.

  Vil bare takke for et fantastisk fin opphold i skjulet ditt.
  Vi hadde ikke den beste dagen for foto av ørn, men det ble en opplevelse av å se ørn på nært hold, noe jeg ikke har sett før. Kjempeflott fugl. Jeg fikk noen flotte bilder av hønsehauken rett før vi skulle ta kvelden. Så det får være et lite plaster på såret.
  Håper det kan bli en ny tur med en bedre foto-opplevelse av ørn. Som som jeg sa: kansje i slutten av januar, evnt. begynnelsen av februar.

  Mvh Morten O.

  SvarSlett