fredag 26. juni 2009

Begynner å få nok revebilder !

Hatt ett fantastisk flott vær de siste dagene å kveldens siste timer har gått med til å besøke de lokale revevalpene. Tydlig at fast foring og fast plystrelåt gjør underverker. Nå går det ikke mer enn ca 1 minutt fra jeg plyster til revene kommer for å få mat. Har 4 valper der men kun 2 av disse kommer på kommando. De 2 andre kommer de også men da må jeg sitte i bilen.

Skal bruke de 3 neste kveldene også for å få de revebildene jeg er ute etter. Har nå alt fra nærportrett med 600 mm til revevalper i miljø med 14 mm.Skal jeg beholde disse revene som fotoobjekt en tid fremover er faste matrutiner ett must. Har heldigvis fått noen til å se etter dem mens vi er borte.Legger ved 3 bilder jeg tok igår kveld.

På vei hjem møtte jeg den lokale voksne reven Anton som var ute på matsøk. Artig å kunne gå utenfor bilen med godbiter uten at Mikkel er over alle hauger.Drar over helgen til nord Norge på telttur sammen med Tom Elton. Skal utforske fugle og dyreliv på Børgefjell. Må desverre en tur innom Ikea på vei tilbake. Eller skal jeg dra den faste ?- Det var utsolgt for det du skulle ha kone ?

6 kommentarer:

 1. Ja konene må pleiast litt dei og hehehe!!

  Fantastisk kjekt og sjå kor flotte bilder du får til og kor mange kjekke modellar du har=)

  Mvh Ronny

  SvarSlett
 2. Flotte revebilder.
  Virker som dem er livåt revevalpene :)
  Hva for noe godis har du smært oppover stammen?
  Tror jaggu fruen din må ringe ikea og få satt av...
  Tenk deg hvor trivelig det blir med all monteringen. Kan du ta bilder underveis og legge F-skapet på bloggen. :D
  Har akkurat kommet inn etter 5 timer med foto, men måtte rømme fra myra pga knott og mygg, men det ble rådyr og nøttekråke pluss masse annet rart...
  Stell godt med valpene..kanskje jeg svipper utover når dere kommer ned fra Børgefjell.
  Hadde vært kejkt med noen revebilder denne sommeren.
  God tur!

  SvarSlett
 3. Bare ring når du vil komme en kveld det Monica.Pølse og pølsefingre oppover stammen gjør underverker. Det blir ikke bare 1 men 2 Faenskap. Skal ta utfordringen din å legge ut bilder på bloggen av oppmonteringen av Faenskapet.

  SvarSlett
 4. Heisann! Sååå fine revebilder. Har åte liggende ute til dem selv, men er på jobb 17 dager i strekk denne perioden. Torsdag kl 16.00 går jeg på ferie!!!
  Takk for tilbud om å komme, kan fort hende at jeg gjør det ;)
  Ellers så måtte jeg legge ut såpass små bilder denne gangen for jeg var på hytta med mobilt bredbånd uten særlig dekning. Det bare stopper opp når jeg prøver å laste opp større bilder...kan legge ut større versjoner i løpet av helga, men dog ikke større enn 800 x 600, vil ikke at de skal kunne brukes til noe om noen laster dem ned!
  Fortsatt god helg, nyt finværet!
  Linda

  SvarSlett
 5. Hei Terje. Ja nå ser det ut til at du har flotte revebilder i alle tenkelige lys og situasjoner. God tur nordover til deg også, og jakten på fjellreven! Mvh Henrik

  SvarSlett
 6. Flotte miljøskildringer med reven Terje.

  Ha en fortsatt god sommer!
  mvh Knut Børge

  SvarSlett