onsdag 13. mai 2009

Stor kveld med plystring og flere besøkene !


Jeg skal ikke påberope meg at jeg plystret inn måren ikveld også men stemte etter beste evne opp en duo med meg sjøl. Å jammen kom det ikke 2 mårer før sola forsvant i havet. Dårlige lukkertider med fikk noen helt fantastiske bilder i knall lys. Har bare såvidt sett gjennom bildene men tror jeg begynner å få nok portrett av mår. Problemet i kveld var at den ene måren skremte den andre. Men skal ikke sutre da jeg fikk knall lys på førstemann i 20 minutt både på bakken og i trærne.Blir pause i mårskjulet noen dager nå da jeg skal prøve meg på et litt større mårdyr i morra. Jeg drar til Todalen for å hente hengeren min og benytter så klart annledningen til en natt i jerveskjulet til Erik Kårvatn. Oppdatering følger når jeg er tilbake på fredag.

8 kommentarer:

 1. Har du lånt lyset mitt Terje.Dette ble
  vakkert,er de mens den lytter tilplystringen din.Lykke til i Jerveland

  SvarSlett
 2. Hmmm knall dette,flott lys gitt.Var veldig svart i ansiktet denna karen.

  SvarSlett
 3. Takk for kommentarer Knut og Tom.Lyset er nok lånt fra deg Knut men det gjelder å være tilstede også. Tror jeg skal døpe om hele plassen til Mårbolet. Det formelig popper opp mår ut i fra skogen og steinura. Bare i dag er det tatt bilder av 3 forskjellige mårer.

  SvarSlett
 4. Mår ni bra, Hr. Sylte? He he
  Nydelig bilde av måren det siste, og jeg regner med du har i bøtter og spann av lignende;-)
  Blir spennende å høre om du treffer på jerven. Lykke til!
  mvh Ronny

  SvarSlett
 5. Dette er det fineste mårbilde du har vist til nå...
  Lykke til med jervefoto...kjenner jeg deg rett så har du plassert nikon rundt hele bua med fjernkontroller...i alle tilfelle bak :D

  SvarSlett
 6. Mår ni bra med meg Ronny.

  Monica: Ingen kamera utplassert i natt da jeg begynner å få nok mårbilder.Det blir mårbilder på alle som besøker denne bua bare en gidder å sitte. En annen ting er at fotografen må være på hugget hele tiden. Dette er det vanskeligeste dyret jeg noen gang har fotografert da det er hypper adhd delux. Men det er heldigvis forskjell fra individ til individ.

  SvarSlett
 7. Tenkte vel mer på Jervefoto..med tanke på siste tur..da jerven satt bak skjule :D

  Måren er nok en rask liten sak som dukker opp både her og der...kan tenke meg omtrent som røyskatt?

  SvarSlett
 8. Det får holde med 600 mm og 300 mm på jervefoto. Plassen ser ut som ett vegg til vegg teppe med dyrehår etter i vinter så det bli om å gjøre å få bilder til og fra åte.

  SvarSlett