tirsdag 12. mai 2009

Plystre på måren !Snakket med Kjell Ivar Øye idag å han brukte å plystre når han foret måren. Dette for at måren skulle vite når maten serveres. Dette måtte jeg prøve idag. Når jeg kom på plassen ikveld kl 1800 gikk jeg inn i skjulet å rigget opp begge kamerahusene. Jeg gikk så ut med honning, brødskiver og noen fiken. Jeg plystret og gjorde meg til kjenne at nå er det mat å få. Håper inderlig at ingen var ute  å gikk tur i skogen ? Gikk så inn igjen i skjulet å satt helt stille. Det gikk ikke mer en 15 min før måren kom på plassen for å få mat. 
Hadde besøk av den unge hannmåren i 30 min.Måren var inne i kassa 3 ganger å hentet seg brødskalker dynket i honning og matfett.


Knipset vel en 2-300 bilder av karen før den forsvant inn igjen i ura. Prøvde senere samme plystremetode uten at det kom noe mår. Må uansett si meg fornøyd med kvelden. I morra tidlig skal Rolf Magerøy prøve samme metode. Blir spennende om han vil lykkes

6 kommentarer:

 1. Supert Terje! Nå skal jeg begunne å øve meg på plystre "du skal få en mår i mårrå". Det øverste bildet var veldig fint.

  SvarSlett
 2. Takk for kommentar Kjartan. Likte det øverste bilde sjøl. De andre er lagt med som dokumentasjon på fremgangsmåte.Ser frem til å høre plystringen din Kjartan. Det gjør sikkert måren også.

  Terje

  SvarSlett
 3. Dette var jo helt knall.Artig at plystringa funker.Øverste bilde var veldig bra.

  SvarSlett
 4. Her må jeg i hardtrening med plystringen.. :D

  Så kjekt å se at det er liv på mårplassen..
  Som Tom sa så er det første et fint bilde av det vakkre dyret, nr to synes jeg forteller mer hvor søthungri den er...artig!

  Nei dette var hyggelig lesing!

  SvarSlett
 5. Hei Terje! Åh så hyggelig bekjentskap du har fått. Denne tassen er det sikkert gøy å hilse på!! Flotte bilder! Linda.

  SvarSlett
 6. Gratulerer igjen!

  Kanonopplegg, er liiittt misunnelig:-)

  SvarSlett