søndag 18. desember 2011

Berit har vært stygg med meg :(Vi som bor på romsdalskysten er vant til mye stygt vær . Jeg har hatt noen nederlandske kunder på besøk her siste uka og ene dagen de satt i skjulet blåste deler av taket av. Alle stålplatene var tatt av vinden og lå slengt utover foringsplassen. Jeg skrudde fast noen provisoriske plater som skulle holde til jeg fikk tid til å legge nytt tak. Siden det har vært så stort ørnebesøk den siste uken og snøværet lavet ned der ute i går. Valgte jeg og Therese og overnatte der ute i natt i håp om både kongeørn og havørn. Snøværet snudde om til regn i løpet av natten . Ikke bare regn men hele himmelen åpnet seg og øste på oss med det han hadde av de våte dråpene. Vi var rett å slett søk våt da vi våknet i morres. Til tross for den elendige natta sviktet ikke ørna oss . Fra vi stod opp til vi forlot skjulet hadde vi ørn i ett. Ikke mindre en 3 havørn og 2 kongeørn var innom i løpet av dagen. Jeg har mye bra ørnebilder fra før men for Therese ble det ett nytt bekjentskap å oppleve både kongeørn og havørn på 10 meters hold. Neste prosjekt for mitt vedkommende blir å legge nytt tak før vinteren slår inn for alvor. Spørs bare om jeg må gjøre jobben på kveldstid for å ikke forstyrre ørnegjengen i matfatet .

5 kommentarer:

 1. Her snakker vi om klissvåt pip. Flott fanget situasjon. Håper du får fikset på hytta så du får manger fler opplevelser herfra.

  Svein.

  SvarSlett
 2. Kvinnfolk kan være uberegnelige. Det er jo Berit et soleklart bevis på.
  Fin aktivitet med både hav og kongeørn for tiden hos deg.
  Bildene er ikke noe å klage over selv om du har så mye bedre fra før.

  ketil

  SvarSlett
 3. Uffda, ikke bra det der med taket og timinga på året. Du må nok legge inn litt kveldsarbe !! Den klissvåte fuglen og ribbeina til ...hva jeg antar er en hjort... var kult !!

  SvarSlett
 4. Har allerede fått på plass igjen taket så imorgen blir det skjulbesøk igjen for meg og Kurt Rødseth.

  SvarSlett
 5. imponerende, flotte bilder og en veldig fin beskrivelse ...
  hilsen Frank

  SvarSlett