fredag 9. desember 2011

Bedre sent en aldri ! Eller ?

Bilde er tatt på 10000 iso uten støyfjerning.

Bilde er tatt på 25600 iso uten støyfjerning.
Vi la ut ei stor hjortekolle på åteplassen for 2 dager siden da vi har gjester fra Holland som ønsker å oppleve ørn. Henk Van Harskamp og Lia Harskamp skal være her den neste uka for å få sine bilder av ørn. Dette er det 3 besøket de har her til Molde og de er strålende fornøyd med mitt opplegg og utbytte. Sist de var her fikk de mår, mink og fjellrev festet til minnebrikken. Det startet bra i morres med 50 kråker, 3 skjærer. 1 ravn og 3 gråmåker, men ørna uteble. Da vi hadde tenkt å gi oss i ettermiddag kom så klart havørnhannen. Han satt i en 30 minutters tid i ett tre før han gikk inn på åte. Skeptisk til det nye åte var han, men regner med at han daglig vil komme resten av uken. Håper også kongeørna dukker opp for dem i løpet av uken.
Vi fikk da noen bilder idag også men riktignok på høy iso. For meg blir bildene søppel men for dem som aldri har opplevd ørn før var dette en grei begynnelse. Ørnebilder skal de få i bedre lys og er de ikke fornøyd gir jeg dem nye opplevelser vederlagsfritt.

4 kommentarer:

 1. Uansett lys og iso så må det være en flott opplevelse å se disse fuglene på nært hold...og bildene var ikke så gærne vel? Noe høyere vanskelighetsgrad enn en Dompap på brettet...synes det var bra jeg.

  HIlsen Robert

  SvarSlett
 2. Imponerende resultat på så høy iso uten støyfjerning.

  Ketil

  SvarSlett
 3. Et glimrende resultat med så høy iso, to flotte bilder av ørna.
  Sikkert en fantastisk flott opplevelse.

  Ottar

  SvarSlett
 4. Heisann!

  Søppel og søppel, fru Blom! Jeg synes bildene er bra, selv om du selvfølgelig har et rikholdig arkiv å ta av. Men havørna er en majestet det må være fantastisk moro å få i søkeren. Men uansett - bildene er bra! Ha en fortsatt fin helg!

  Hilsen Svein E. Børresen

  SvarSlett