mandag 24. mai 2010

Mår på alle !


Jeg for min del har sikkert nok bilder av mår i alle slags positurer til å gi ut flere bøker, men etterlyser andre som vil komme å oppleve dette dyret ?At NRK holder på å lage film fra plassen kommer nok til å gi skjulet ett løft, men det er fortsatt mange ledige plasser i skjulet og det beste mårbildet er enda ikke tatt.At mårene oppholder seg i de samme kullisene kan nok gjøre at kundene uteblir ? Men til dem kan jeg fortelle at nytt skjul vil bli satt opp den kommende uka.
Mår er riktignok ett sært dyr som de fleste av oss ikke har sett ? Men mener personlig at dette er mer eksklusivt en f.eks havørn og orreleik.At noen sysler med egne planer om lignende skjul kan også være ?

Idag var jeg bare en snartur oppe i skjulet å foret men satt meg ned en times tid og fotograferte småfugler. Fikk besøk av 2 mårer samtidig, som ble sammen med meg en halvtimes tid.
Det går altså ikke en dag uten at mårene kommer .

Den som ønsker plass i skjulet kan kontakte meg på tlf 91390725 eller epost: tersylte@online.no .

4 kommentarer:

 1. Øyvind Bjerkeseth25. mai 2010 kl. 02:10

  Hei Terje. Dette var ett flott bilde,likte også godt bildet der Måren viste hele tanngarden.Ellers vil jeg takke for nye fine opplevelsser i mårskjulet.Jeg fikk besøk av både Flaggspett og Hvitryggspett etter at du dro. Hilsen Øyvind

  SvarSlett
 2. Dårlig lys, dårlig vær og dårlig råd...

  SvarSlett
 3. Syns det var stille fra deg og så hadde jeg ved en feiltakelse kommet til å slette deg fra bloggrullen. Det var ikke meninga.. Jeg liker å følge med..

  Nok om det. Ser du har full fres i mårura... Jeg har som vanlig alt for mange jern i ilden, men vi får se om det finnes et hull før st.hans..Ringer

  Jan-Eilert

  SvarSlett