mandag 17. mai 2010

17.Mai feiring med besøk av 5 mårer !

Som nevnt i innlegg i går kveld ville Ole Arne Schlytter feire den store dagen i mårskjulet. Jeg var oppe å foret for han når han kom idag kl 12. Syltetøy og rosiner ble utplassert på strategiske plasser hvor vi ville ha måren.Samt at jeg foret småfuglene, så hadde vi tidsfordriv mens vi ventet. Har ikke sittet mer en 5 min i skjulet før en mårtispe dukket opp på foringa.Den ble sammen med oss i en 15-20 minutters tid, til rosinerer var fordøyd.

Ole Arne ble så klart helt i hundre for å få oppleve mår bare etter 5 min i skjulet. Jeg forlater Ole Arne etter en times tid, for å følge familien min.

Får telefon fra Ole Arne igjen kl 1930 at han da avslutter økta. Han har akkurat hatt 4 mårer samtidig nede på foringa. Like etterpå dukker en rev opp som sleiker i seg syltetøy.
Ole Arne er storfornøyd med besøk av 4-5 mårer i løpet av dagen pluss en rev.Han reiser nå opp til Ole Martin i Flatanger for å ta havørnbilder. Oppdatering følger når jeg har noe på hjerte.

5 kommentarer:

 1. Skikkelig artig at det er liv i mårura,dette lover godt.

  SvarSlett
 2. Hei Terje.

  Artig, fikk du dem også til å gå i tog?? Du har vel nok honning til å få det til.

  Kåre

  SvarSlett
 3. Det er bra det begynner å livne til igjen der, men er vel enda bedre litt senere vel ? Større sjanse for uttelling. Men hvordan er det med småkryp i luften i ditt område utover sommeren?

  SvarSlett
 4. Hei Terje!
  Dette bekrefter vel at mine lyder for å få frem måren ikke er lik dine siden dem ikke dukket opp når dere var vekk. Artig å se at det er så mye liv der så vi får prøve igjen når du har anledning til å lokke dem frem for oss.Jeg kom hjem fa Torbudalen i dag og der var det ferske jervspor rett bortom hytta på søndag.

  SvarSlett
 5. Mye liv på mår plassen.
  Detter lyder bra for oss fotografer.
  Ja det er noe med OA, rev over alt. Han er bare heldig med 5 mår og rev på menyen.

  mvh duy

  SvarSlett