lørdag 10. oktober 2009

Fortsatt full fres foran mårskjulet !

Stormen av kunder som ville oppleve og fotografere mår har stilnet helt av. Jeg forer fortsatt daglig, men motivasjonen for å sittte der er heller laber. Tok meg på tak i ettermiddag, når jeg foret, å satt meg inn i skjulet en times tid. Gikk 30 minutt så kom tispevalpen i nesten full vinterdrakt. Hun var på foringa i 20 minutt før hun fant en stor honningbit, som hun dro opp i ura, og gjemte. Hun kommer tilbake 5 minutter senere og blir i 10 minutter.Jeg sitter der å knipser litt bilder og veksler på å bruke rask lukker og lang lukkertid.Vil fortsettte å fore over vinteren så dem som vil oppleve mår i vinterdrakt eller snart snø, bør ta kontakt.Legger med ett bilde jeg tok idag.

Fortsetter mine krumspring med min nyinnkjøpte Rodenstock 68 mm f:1,5. Kona falt pladask for bilde jeg legger med, men da i mer grønntoner. Hun bestilte faktisk stor forstørrelse for å ha på stua.Kjekt å høre hva dere syntes ?

3 kommentarer:

 1. Du får passe på å ta godt betalt hos kona de da for et fint bilde:) Robin

  SvarSlett
 2. Takk for kommentar Robin. Ett slik objektiv hadde vært midt i blinken for deg som liker litt abstrakte ting. Få håpe julenissen kommer med ett slik ett til jul.

  Terje

  SvarSlett
 3. Leif Vidar Gullstad18. oktober 2009 kl. 13:04

  Hei!
  Flott Rodenstock bilde - er dette storformat objektiv??

  SvarSlett