mandag 26. oktober 2009

En fantastisk økt i mårskjulet !
Tilbakemeldingen fra Torbjørn Martinsen fra skjulet i morres var at det kom hønsehauk med en gang det lysnet i morres. Litt ut på formiddagen kom 2 havørner. Vet ikke hvor lenge de har vært på åteplssen men Torbjørn var iallefall fornøyd. Han dro etter dette hjem med fulle minnekort av hauk,havørn og litt av mår. Torbjørn fikk tilbud om å dra i mårskjulet når han kom fra rovfuglskjulet, men dette takket han nei til . Det kan du angre på Torbjørn, for makan til sirkus oppe i trærne har jeg og Monica Vaagan ikke opplevd på lenge.Først kom hannmåren Tjukken å ble i 20 minutter. Han ble pluttselig var noe å hoppet ned fra trærne. Han dukker opp igjen snart og da kommer også søstra frem fra steinene. Begge to hopper mellom trærne og steinene men det blir vanskelig å fange begge på samme bilde.
Får da noen ålreite bilder idag også, sjøl om lyset kunne vært bedre. En oppdatering følger vel i morra når jeg har fått foret på mårplassen. Det skal ikke sitte folk i skjulene den neste uka så det er fritt frem å bestille seg plass for dem som måtte ønske det.

3 kommentarer:

 1. Du har nok fått flere innertiere en hva jeg fikk, men jeg er STOR fornøyd!!!
  Jeg har sittet i mårskjulet tidligere, men det slår ikke opplevelsene i dag... RÅ GØY!

  Tusen takk Terje for du gjør dette mulig for flere..
  Monika

  SvarSlett
 2. Flott økt dette Monica, men lysforholdene kunne nok vært bedre. Fikk da noen artige bilder idag også, men det beste mårbilde er ikke tatt enda.

  SvarSlett
 3. Herligt, gøy og se at det er aktivitet oppi mårura..spennende og følge med..

  mvh Ole Arne Schlytter

  SvarSlett