torsdag 29. oktober 2009

2 Gauper kom fra område rovfuglskjulet ligger !

Fikk telefon idag at det er sett 2 gauper som har krysset veien rett ved der rovfuglskjulet er.Gaupene hadde kommet sammen og etter retningen og avstand å bedømme har de vært i område jeg forer hauk og ørn. I luftlinje er det knapt 150 meter fra der gaupene har krysset og ned til skjulet.Skulle så gjerne sittet der i påvente om at kanskje en gaupe vil dukke opp, men har desverre ikke tid før til helgen. Har såpass mange rådyr som ligger å venter på å bli lagt ut at jeg skal iallefall sørge for at maten er servert. Snakket med jaktvaldslederen og han fortalte at det finnes knapt rådyr på terrenget vi jakter. Har kanskje sin naturlige forklaring.
Oppdatering følger.

3 kommentarer:

 1. Heisan! Det blir spennende å se om gaupa kommer på åteplassen. Kanskje vi må ha vaktordning ute der for å følge med? Du får bare si fra så stiller jeg når jeg har fri. Fra spøk til revolver, hadde vært utrulig artig om gaupa hadde kommet på åtet.

  Rolf M

  SvarSlett
 2. Jeg regner med at det blir som med reven, at du står i skogkanten å smatter og gaupa kommer løpende,hehe..
  Da jeg og Torbjørn satt i skjulet satt vi å pratet om hvor gøy det har vært med gaupe på åtet. Men dem har vel ikke kommet når det sitter folk der tenker jeg:)

  Rolf B

  SvarSlett
 3. Ja det hadde vært en internasjonal sensajons om du hadde klart å få gaupa foran kamera. Det er nok nesten garantert at dyra allerede har vært der å lukta på kadaveret. Men gaupe er vel ikke akkurat kjent for å være en åtseleter. Den går vel helst på nyslåtte dyr.

  Blir uansett meget spennende de kommende dagene!

  Knut B.

  SvarSlett