torsdag 1. september 2011

Pangstart for mine Nederlandske venner !


Jeg hentet i ettermiddag det nederlandsk ektepar Hank Van Harskamp og hans kone på flyplasssen. De skal sitte i mårskjulet mitt i 4 dager men skal være her en ukes tid. Etter at de ble innkvartert på Eidskrem hytteutleie ga jeg dem tilbud om en gratis kveldsøkt i skjulet siden lyset var så bra. Har ikke før rigget oss til og foret før den 2 år gamle hannmåren Tjukken kommer innom. Vi har han der i 15-20 minutt i fantastisk lys.
De ser frem til flotte dager i skjulet og det betviler jeg ikke at de kommer til å få.

Fortsatt ledige plasser i skjulet for dem som måtte ønske det.

Ta kontakt på epost : tersylte@online.no

3 kommentarer:

 1. Jeg synes disse bildene fra dyreparken ikke bør legges ut her som om de faktisk var ekte bilder. Tydelig at du bruker mye kreativ fotosjopp.

  SvarSlett
 2. Haha dette er ikke verken photshop eller dyrepark. Det er faktisk ville dyr.
  Uansett takk for kommentar.

  SvarSlett
 3. :-) Her lukter det kjentfolk, uten at navn skal nevnes. Ærlighet varer lengst heter det, og med navn i beste Donald-stil går misstanken fort til noen vi vet om...
  Men spøk til side; din gaupefotograferende navnebror har sett seg nødt til å stenge ned bloggen sin pga alt kjøret med gaupebildene verden sitter og gisper av!
  Nå antar jeg at den reder-lige skribenten over har mest lyst til å spøke litt med spøkefuglen him self, og selv ikke innlagte skrivefeil er nok for å kamuflere ugjerningen:-)

  For de som evt lurer: dette bildet er heller ikke kreativt fotosjoppet, men knipset på et tre i samme "dyrepark" foran skjulet til Terje:
  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=245695388802844&set=a.168111283227922.29272.167371719968545&type=1&theater

  SvarSlett