onsdag 23. mars 2011

Suksessfull fotocellenatt !Har de siste uke eksperimentert med forskjellige brennvidder og innstillinger både på kamera og blitz, for å lykkes med mårbilder til bokprosjektet mitt.Kan ikke si at jeg er helt i mål med bilderesultatene, men så langt er jeg fornøyd med utbytte allikevel. Siste natt ødela jeg ett objektiv da det ble stående ute i storm og regn, men kan hende jeg får tørket det å satt det i bruk igjen ? Skal en lykkes med slike prosjekt bør en sørge for at kamera står inne i en vanntett kasse, men objektivene vi bruker er og blir utsatt for vær og vind. Objektivet jeg ødela, eller fylte med vann var en Tokina 28 mm f.2,8 til 300,- . Ikke det helt store tapet, da bildesalg har tjent inn igjen dette for lenge siden. Men surt uansett å ødelagt utstyr. Etter nattens fotoøkt viste displayet på kamera at det var tatt over 300 bilder av mår i vinterdrakt. Etter gjennomgang og grovsletting sitter jeg igjen med 50 bilder :) Skal fortsatt slettes flere så da vet dere hva skittværs timene skal brukes til. Tok inn kamera og blitz etter nattens økt for tørking, så det blir nok ikke satt ut igjen før været har stabilisert seg til det bedre. Oppdatering fra prosjekt mår følger når stormen har stilnet :)

5 kommentarer:

 1. dette er jo veldig unike bilder, lykke til videre! blir spennende å fölge med på..

  SvarSlett
 2. Ja det er fortsatt flott å følge med og ikke noe rart at utstyr blir vått når det står ute i dette været. Nesten så du skulle hatt undervannshus. Bruker du flere blitzer? Ser sånn ut på det nederste. Når blir boken ferdig da? Den bare må vi jo ha. Skal prøve å få tatt meg tid etter hvert. Har jo enda tilgode å se mår levende :)

  SvarSlett
 3. Spennende prosjekt - er ikke overrasket over at du lykkes. Flotte bilder har også fått. Venter i spenning på fortsettelsen...

  SvarSlett
 4. Takk for kommentarer.

  Arnfinn : Har nok bare brukt 1 blitz . Brukte sprederen på Sb-900 . Prøvde med 1 stk Sb-800 som remote når jeg satt opp i kveld, men fikk ikke kontakt mellom blitzene i grisværet. Får se i morra om jeg prøver på nytt med en blitz til vist været tillater det ?

  SvarSlett
 5. Spennende prosjekt, Terje! Dette må jeg følge med på videre! :-)

  SvarSlett