tirsdag 29. mars 2011

Suksessfull dag !
Tar meg en tur opp i mårskjulet på dagtid å forer og sjekker nattens resultat på bildebrikkene. Men nå har jeg fått så mye nattbilder av mår på snø, at jeg kun vil konsentrere meg om å få dem på dagtid i snø. Tenkte jeg skulle sitte en times tid i kveldslyset å se om måren ville komme, men den hadde allerede vært foran begge kamera før jeg og Therese kom. Kan virkelig kalle det lønn for alt strevet når det er 550 mårbilder på 1 kamera og 130 på det andre. Kan vel faktisk si at jeg er i mål her også, men jeg holder på videre i håp om noe ekstraordinært :) Jeg tipset såklart NRK og Per Jarle Heggdalsvik om måraktivitet på dagtid, så i morgen vil han sitte i skjulet. Dere vil få en oppdatering i morra hvordan det gikk. Har ikke sett mårbilder på snø i dagslys før, så jeg syntes det er artig å kunne vise frem slike bilder :)

8 kommentarer:

 1. rå kult ! jeg digger og følge med på bloggen din dag får dag og lese om mår foring og sov !

  SvarSlett
 2. De siste bildene her var kjempefine Terje.

  SvarSlett
 3. Du får virkelig til det du vil få til du Terje, uansett hvilket prosjekt du prøver deg på. Inspirasjon for oss andre, som viser at det meste er mulig, bare en er tålmodig nok. Bildene du fikk av den vakre kronhjorten er vel et annen godt eksempel.

  Gratulerer så mye med kjempebilder, det øverste i dette innlegget var virkelig knall.

  Knut Børge

  SvarSlett
 4. Enda ingen paring? ;-)

  Seriøst: Dette blir bedre og bedre. Herlig lys og uttrykk på det øverste.

  SvarSlett
 5. Dårlig med parring i vårskogen av måren Knut Sverre :) Det herlige lyset er Sb-900 kombinert med naturlig lys. Får iallefall frem blink i øyne med blitzbruken :)

  SvarSlett
 6. Du er altfor defensiv. Hormoner i honningen gjør garantert susen.

  Jeg trodde det var naturlig lys... og det sier vel litt om hvor vellykket det var.

  :-)

  SvarSlett
 7. Skal ut å fore for Per Jarle i NRK nå . Slenger i ett par blå Viagra oppi Sundaen i håp om parring. Vellykket:-) Ja , fornøyd sjøl også, men holder av noen bedre til bokprosjektet da :)

  SvarSlett
 8. Grattis Terje, nå begynner det å ligne noe. Artig!

  Rolf Magerøy

  SvarSlett