onsdag 23. juni 2010

St.Hans feiring i mårskjulet !Tidlig på kvelden satt jeg sammen med familien i fjæra og grillet. Hadde ikke vært å foret foran mårskjulet ikveld så jeg satt likegodt fra kl 20-23 uten å se en eneste mår. Fikk isteden besøk av en diger hannrev som enda ikke hadde felt vinterpelsen.Kanskje derfor det ikke kom noe mår ikveld ?Normalt går det ikke en kveld uten mårbesøk men som trøstepremie var det ålreit å få en voksen rev så nært som 5 meter i skogen. Normalt er rever veldig sky i skogen men av å til lykkes man der også.
Har nå hatt ute en Nikon D3 iskogen i 6 uker uten annet resultat en dansene skygger. Piren/fotocella er desverre så følsom på sol at jeg gir opp å bruke den som utløser på gaupe. Fra nå blir det laser som dyrene vil løse ut ved å gå gjennom lysstrålen fra laseren. Håper bedre suksess med dette ?

3 kommentarer:

 1. Artig at Mikkel tar seg en tur innom mårura igjen da, ser ut som det er samme reven jeg hadde den 17mai dette..
  Flotte bilder..
  Spennende med gaupe prosjektet ditt, håper en dag du får treff der..

  Ønsker deg riktig god sommer Terje, tar kontakt uti august tipper jeg, må jo få tatt meg ei økt igjen hehe..

  Ole Arne

  SvarSlett
 2. Det er jo ikke første gangen du tar flotte revebilder !!!
  Gaupe : Du går foran her !! Følger spent med !!

  Tom

  SvarSlett
 3. Hei
  Synes bloggen din er virkelig fin med mange dyrebilder. Dyr fasinerer meg...ville dyr, ikke de i dyrparken..hehe. Reven er jo utrolig. Vi hadde en stor i heia her, men har bare sett den en gang og da ble det ikke bilde :o(

  Var på et lite nybegynnerkurs for noen uker siden, men det som kom da var ekornet, så ikke annet. Meg og min søster har sittet ved ei beverhytte ei stund og plutselig en dag dukket det rett og slett opp en mår. Skulle ønske vårt bilde var like bra som dine... Ønsker å lære meg mere om knepene for et kjekt bilde :o)

  Hilsen moonica

  SvarSlett