torsdag 23. februar 2012

Revesommer !År om annet finner jeg revevalper og voksne rever som rusler gatelangs på leting etter mat. Har de siste årene funnet og foret jevnlig ett par revekull til glede for meg sjøl og andre naturfotografer. Selv ett busslass med barn fikk oppleve disse artige krabatene.9 kommentarer:

 1. Veldig flotte bilder. Vi får håpe på en ny sommer med villige valper:)

  SvarSlett
 2. Det er utrolig hva man får ut av ei pølse eller to. Jeg kan godt spandere en kilo eller to for sånne revebilder. :-)

  SvarSlett
 3. Du la lista så høyt med det fantastiske bildet i forrige bloggpost at det er vanskelig å la seg imponere, men du verden - særlig nummer tre falt i smak: Elegant positur i fint antydede omgivelser.

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder :) Sett igjenom eldre innlegg du har , må si du har et stort lager med revebilder.
  Panorert rev i vannet er jo bare et fantastisk bilde..

  Ruben

  SvarSlett
 5. Kjøle bra bilder! - jeg får bare se og lære hvordan en kan / skal ta bilder ...

  SvarSlett
 6. Så fina bilder! De är för söta. Jag som jägare kan inte skjuta räv då de liknar en hund. Men vi börjar få för många och nu börjar skabben komma tillbaka. De har ju inga naturliga fiender hos oss. I Norge tar väl örn räv ofta??

  SvarSlett
 7. Tusen takk for kommentarer. Enig Knut Sverre at det skal mye til for å komme i samme klasse som kjolebilde, men artig med nye utrykk.

  Til deg som driver med tax kan jeg si at vi jakter hardt på rev i Norge også. Jeg er ingen jaktmotstander og har tax sjøl som er både Norsk og Svensk drev champion.


  Terje

  SvarSlett
 8. Vad intressant!Vore kul och höra vilken din dachs är då. Kolla min hemsida www.lindsjo-taxar.se där är mailadressen. Tyra och Ayla kommer från Norge och jag har många norska dachsvänner :-). Vi ska till Norge i höst för drevprov. Skulle ju i höstas men visste inte att reglerna var ändrade till endast ordinarie prov för oss svenskar.

  SvarSlett
 9. Kjempefine bilder av disse vakre dyra:)
  Hvor er disse tatt?

  Mvh Karina
  www.karinasboble.com

  SvarSlett