mandag 20. april 2009

Flatanger innfrir som vanlig !


Det begynner å bli noen turer til Flatanger. Har ikke helt oversikt hvor mange ganger jeg har vært mend Ole Martin på sjøen etter havørna eller oppe i Smålia etter kongeørna. Men uansett er det like artig hver eneste gang. I år kuttet vi sjøturen på fredag og valgte å besøke en Lappugle som har kommet til Trøndelag. En utrolig fotogen fugl men både lys og vær var ikke på vår side.

Lørdag morgen dro vi ut på sjøen med Ole Martin og fikk mange flotte situasjoner. Siden det ble lite søvn natt til lørdag tok vi oss en høneblund midt på dagen. Lørdag ettermiddag hadde vi sosial sammenkomst og middag på Zansibar før vi dro ut på sjøen. Å for en fantastisk kveld vi fikk . Masse ørnestup og flott lys men desverre litt feil vindretning. Vi fikk mange muligheter for gode bilder men det skal noe til å få annerledes bilder en det jeg har fra før.Tror vi hadde nærmere 25 ørnestup på lørdag kveld pluss muligheter på ørnene som bommet på fisken.

Søndag var det panoreringslys men ørnene var ikke like villige idag. Personlig fikk jeg mine flotteste bilder på søndag. Vi hadde en liten stopp på Malmen på vei tilbake får å se på de 60 tusen Kortnebbgåsene som har mellomlandet der,- før de drar videre til Svalbard. En tur til Ole Martin anbefales på det sterkeste. Han treffes på telefon 90696473 eller på sin nettside www.norway-nature.com

4 kommentarer:

 1. Takk for turen,da gamle ørn.Flatanger innfrir.
  Likte det øverste og nederste bilde.Sikkert fordi at jeg har akkurat det samme selv.
  Tom

  SvarSlett
 2. Tusen takk for kommentar Tom. Ser frem til at du viser de samme bildene på blogg eller på annen måte. P.S det er ingen vits å klippe ut mine fra bloggen å sende dem på epost til meg. Exif i filene avslører at det er NIKON med copyrigth Terje Sylte.

  SvarSlett
 3. He-he-he.Have a little faith.

  SvarSlett
 4. Ertemodus er på topp :D

  Flotte bilder og fin tekst.

  mvh monika

  SvarSlett