tirsdag 27. mars 2012

Grevling igjen :(


Fotocelleprosjektet mitt fortsetter som før etter gaupe. Har vist seg vanskelig å lykkes, men jeg gir fortsatt ikke opp. Ukentlig er jeg oppe i skogen å sjekker mine D300s/D2hs og D2x. Må opp en gang for uka i en stupbratt li hvor gaupa vanligvis ferdes, for å bytte ut batteri til blitzene. Kan sikkert vente i 2 uker, men det er så forsmedelig vist grevlingen har løst ut og brukt opp alle batteriene når gaupa kommer. Derfor blir det sjekk 1 gang i uka. I morgen reiser jeg til Hornøya for fuglefoto.- I mens dere venter på bilder derfra får dere kose dere med dagens grevlingbilde.

6 kommentarer:

 1. Jeg liker godt grevlingen jeg, og skulle gjerne hatt noen bilder av den selv. Men jeg er sikker på at du får dine gaupebilder etter hvert også.
  God tur til hornøya. Det blir nok et bra tur.

  Tommy S

  SvarSlett
 2. Heisann!

  Den grevlingen gir seg tydeligvis ikke så lett! At den er fotogen er det ingen tvil om. Men som Tommy sier - en dag (eller natt) så sitter gaupa der den skal. Og da er nok grevlingen glemt. Lykke til på Hornøya!

  Hilsen Svein E.

  SvarSlett
 3. Ha det fint på Hornöya...skall bli kul och se dina bilder därifrån sedan.

  SvarSlett
 4. Er nok en helt annen grevling dette da den er mye større en den forrige jeg tok bilde av :)

  SvarSlett
 5. SKAL jo ikkje være lett dette ;)) Blod, svette og tårer skal være ein del av prosjektet...og litt gloseøving :D

  SvarSlett
 6. Tror det kan ta veldig lang tid før du lykkes med dette, og når de lykkes, så tror jeg ikke det er like gøy som når du sitter annsikt til annsikt i et kamotelt og tar bilder der og da, enn og bare sette ut et kamera og håpe på bilder...

  ei gaupe ble radiomerket i frogn komune, nabokomunen min, og den er oppi lørnskog nå....så det er tydelig de går langt!

  SvarSlett