fredag 24. juni 2011

Hvor blir det av de som vil oppleve mår ?
Har de siste årene bygd opp tilbudet som den første og eneste i Norden hvor en kan få komme å oppleve mår. Det første året var det mange kunder innom, men i år har jeg knapt hatt en eneste kunde ? Personlig mener jeg mår er mer ekslusivt en kongeørn og havørn, for ikke å glemme bjørn, ulv og jerv vi kan oppleve i Finland. At det er tatt mange gode mårbilder på plassen min er det ingen tvil om, og det beste mårbilde er ikke tatt enda. Det er så klart ikke bare mår som kan oppleves foran skjulene mine, men sjeldenheter som gråspett og hvitryggspett påtreffes nesten daglig.. Senest for 2 dager siden satt kompisen min Ketil Olsen i skjulet og han måtte gni seg ett par ganger i øya for å se om han så dobbelt eller kanskje tredobbelt ?. - Ikke mindre en 3 mårer entret foringa samtidig. Slike tilbud som dette vil så klart ikke vedvare så sant kundene uteblir. Jeg har vært på tanken å legge ned hele drifta om ikke kundene kommer snart ? Har kanskje skutt meg sjøl i foten ved å fortelle fremgangsmåte for offentligheten, men det får stå sin prøve ? Jeg unner alle gode bilder om de er tatt med meg eller ved egne prosjekt. Tilbudet om mårskjul vil vedvare inntil videre, men kommer ikke kundene i høst blir skjulet kun brukt til egne prosjekt og vil ikke leies ut lenger. Legger ved noen bilder jeg tok siste økta i skjulet. Blir borte i 9 dager på Grønland fra i morgen og vil kanskje komme med bildeoppdatering derfra om vi får internettforbindelse ?

2 kommentarer:

 1. Hei Terje,
  Tilbudet er så attraktivt at de kommer nok igjen når sommeren er over. Jeg hadde jo planer om å benytte meg av tilbudet i fjor høst men så kom flytting og klargjøring av bolig for salg og tok all tiden. Nå er lysten kommet igjen om tilbudet fortsatt står ved lag? Har enda aldri fått se noen mår i levende live så klart det hadde vært spennende.

  Uansett lykke til på turen til Grønland!

  Arnfinn

  SvarSlett
 2. Hei Terje. Kan anbefale alle som har lyst til å oppleve mår til å ta en tur til deg, jeg har jo selv vært så heldig å få oppleve disse fantastisk sjarmerende dyrene. I tillegg er det stor sannsynlighet at de som sitter i skjulet får se den skjeldne hvitryggspetten. Ønsker deg og Terese en god tur til Grønnland. Mvh. Øyvind.
  (Er for tiden i Spania, håper å få bilder av Hærfuglen som jeg så her for noen år siden.)

  SvarSlett