søndag 13. november 2011

Donna Nook !Hadde i fjor høst en fantastisk flott tur til Donna Nook i England sammen med Tom Dyring. Vi ruslet ett par dager på de langgrunne strendene og fotograferte havert. Vi opplevde all slags vær der borte og fikk ett riktig så bra utvalg av havert i forskjellige situasjoner. Doona Nook er en av kasteplassene for havert på østkysten av England. Det ligger ca 250 km nordøst for London. Vi leide oss bil og kjørte oppover og navigerte etter gps. Gikk fint det, men på hjemturen fikk vi 20 cm nysnø som vi skulle takle med sommerdekk. Joda gikk fint det også. Turens høydepunkt ble da Tom kjørte inn i en sykkeltunnel på Heattrow i 80 km/t . Joda, vi overlevde og det gjorde både fotgjengere og syklister også. Den som vurderer en tur til England og Donna Nook skal dra kun på helg. Midt i uken er strendene lukket for ferdsel da de er innenfor RAF sitt trenigsområde for bombing. Pass også på vaktene der borte som leker strandpoliti. De går over lik og beskylder fotografer for å sparke selene osv for å nå frem med sitt ønske med å sperre strandområde for fotografer. Skal så klart ta hensyn til dyrene men vi reiser ikke bort til England for å sparke selunger i hode osv. Vi er der rett å slett for å få naturopplevelser og ikke mins forevige bilder av ulike situasjoner.

5 kommentarer:

 1. Fantastiska bilder av sälarna, måste vara häftigt att se i verkligheten. Låter ju hemskt att de beskyller fotograferna på detta viset...

  MVH Susanne

  SvarSlett
 2. Bare helt fantastiske bilder Terje. Litt av en opplevelse å fange disse til brikka. En nytelse å se på!

  SvarSlett
 3. Så selene må passe seg for ikke å bli bombet? Jaja. Kjempefine bilder!

  mvh Espen

  SvarSlett
 4. Supert dette Terje, men mener å huske du har vist oss noen enda bedre tidligere. Hehe høres ut som en legandarisk tur, som nok blir tatt opp som samtaleemne mange år fremover.

  KB

  SvarSlett