tirsdag 23. august 2011

Siste solstråler over mårura !


Har problem med å opprettholde motivasjon til å sitte i mårskjulet da jeg er innom flere ganger for dag for å fore. Etter en nydlig bakt potet til middag kom trøtheten sigende innover kroppen, Mens min bedre halvdel Therese sovnet i sittende stilling i sofaen, valgte jeg heller å bruke de 2 siste soltimene ute i mårskjulet. Ser mår ett par ganger oppe ved hiet men ingen av dem har retning av foringsplassen. Når de siste solstrålene danser gjennom skogen velger jeg å avslutte. Har ikke før fått inn objektivet i skjulet før hannmåren kikker inn på 4 meters hold. Jeg lurer ut objektivet igjen å får en kort økt med han før han jager videre bortover jaktterrenget. Jeg velger å gå samme vei. På vei ut møter jeg mårungene også som er ute i samme ærend. De følger Tjukken og mora utover Julsundet. Svakt lys men fikk da noen ålreite bilder og opplevelser allikevel.

5 kommentarer:

 1. Dette skiller seg fint ut - ikke nødvendigvis så mye bedre enn alt det andre, men fargerikt, bedårende og annerledes enn det vi vanligvis har sett fra skjulet ditt. Vel verd en ettermiddagstur, skulle jeg mene.

  SvarSlett
 2. En helt underbar bild på mården!

  MVH/ Susanne

  SvarSlett
 3. Har nesten gått tom for Ideer Knut Sverre men har ett par til jeg skal realisere før jeg gir meg med mitt mårprosjekt. Å finne på noe nytt å banebrytende er ikke bare enkelt.

  SvarSlett
 4. Excellent shot and great colors .... Gorgeous photos.Greetings from Czech Republic. ;-)

  SvarSlett