onsdag 2. juni 2010

Arbeid for trygd !
Som dere sikkert har fått med dere holder jeg på med å utvide med nytt skjul for å tilfredstille kundene med mår i nye omgivelser.Blir mye arbeid både med bæring av planker og snekring. Hva blir vel da mer naturlig en å kontakte NAV for tilførsel av arbeidskraft ? Fikk idag 2 fremmedarbeidere fra Fræna og Eide som ville hjelpe til.Beklager min spøkefulle tone men det er kompisene Øyvind og Tom som stiller opp på dugnad. I bytte får de mårbilder med meg.Neida, de får sitte å knipse dem sjøl. Greit at vi kan dra lasset sammen når vi alle ønsker det samme (mårbilder,naturopplevelse og rekreasjon). Som dere sikkert ser er skjulet både skakt og skeivt.
Vateren fra Ergo viser 2 forskjellige lodd etter hvilken vei en snur den.Bra ikke kommunen skal komme å godkjenne byggverket.Neida, skjulet er iallefall sterkt nok,- så får sikkert måren seg en god latter når han ser byggverket utenfra ?Regner med å ferdigstille resten av skjulet imorgen når Kurt kommer innom.Håpet er at jeg skal greie å ta skjulet i bruk til helgen.

En liten oppdatering fra mårskjulet til slutt.2 karer kom kl 20 for å gå opp i mårskjulet. Vi så da mår 30 meter oppom skjulet så karene gikk opp å monterte utstyret. Måren hadde tydligvis forlatt område når vi kom opp da den ikke fant noe godsaker. Men litt over kl 22 kommer Tjukken en tur innom å blir i 15 min.Oppdatering når jeg har noe på hjerte.

3 kommentarer:

 1. Artig å være med pappa på tur,ser det ut for.....

  SvarSlett
 2. Hei!
  Det bygges, ser æ - greit med litt hjelp :-)
  Kan være flott med alternativer.
  Håper du får det fin tur på Svalbard, både du og kona.
  Ps. ser på bloggen din at du var innom litt over kl 22, og kun i 15 minutter - lar du guttene jobbe alene..
  Ronny

  SvarSlett
 3. He,he,he Sunda og brune ser ut til å være en god kombinasjon, var det sundaen som gjorde utslag på vateret?
  Lykke til videre.

  Per E.

  SvarSlett