søndag 22. november 2009

Haukedans !

Åteplassen fylles på med nye voksne hauker. Idag kom det 2 voksne haukedamer på morran. Avløst av en kongeørn. Midt på på dagen kom både hønsehauk og kongeørn tilbake.Først på slutten av dagen kom haukedame nr 3 innom. Artig at 3 voksne hauker tørr å komme når det er kongeørn i området. Idag kom ingen havørn ned på åte. Skal bli med en polakk i skjulet i morra så en oppdatering følger.

5 kommentarer:

  1. Hei.
    Ser ut at så lenge du klarer å hindre at folk røyker ute så beholder du aktiviteten på åtene. Fortsett å gi klare instruksjon så fortsetter nok fuflene å komme.

    Kåre

    SvarSlett
  2. Det er liv på foringen din å ganske spesielt med 3 voksne Haukedamer på besøk:-)
    Ser Kåre nevner røyk føler du at fuglene reagerer på den?
    Har forøvrig aldri merket noe til det selv i min camoflasje.

    Mvh Rune

    SvarSlett
  3. Takk for kommentarer.

    Røyk er ikke noe problem inne i skjulet men det var en kunde som har misforstått det med skjul. Han stod utenfor baksiden på skjulet å røyka.
    Har hatt kunder som har gått frem midt på dagen å dratt frem ett rådyr ørna hadde dratt bak en kant. Har også dem som har gått ut av skjulet i dagslys da de ikke trengte hjelp til bilen da de fant veien i mørket.Hehe mye rare forklaringer så det er utrolig at det er fugl der i det hele tatt.

    SvarSlett
  4. Du får jammen oppleve mye med utleie av camo å det er kanskje de rare tingene som har skjedd som tiltrekker fuglene,nye ting som ikke de får oppleve i andre camoer...Hvem vet...
    Du får henge opp gode camoflasje regler i hytta om hvordan det fungerer.
    Jeg fikk meg en god latter for det var morsom lesning det her he,he:-)
    Ha en fin aften.

    Mvh Rune

    SvarSlett
  5. Området jeg har skjulet mitt har heldigvis endel turgåere, så fuglene er tilvent mennesker. Men prøver så klart å å få fuglene til å ikke koble at det er folk inne i skjulet da.Må vel lage en regelliste å henge opp men det spørs vel om noen er er ordblind da ?

    SvarSlett