lørdag 28. februar 2009

Avsluttning av Canadatur med Lappugle



Etter en sur dag igår med 5 varmegrader og pøs regn ble vi nærmest i sjokk når vi kom ned i resepsjonen på hotellet idag. Utenfor var det iskald vind og minus 22 grader celsius.Helt utrolig at været kan slå så fort om som her borte.Idag skulle jeg og Tom skulle få være med på leting etter den Nordamerikanske Lappugla.  Etter 40 min kjøretur vestover mot Vancouver blir vi møtt at flere ugleentusiaster på lokaliteten. Den ene karen hadde faktisk startet kl 02 og kjørt helt i fra Toronto for å få bilder av denne ugla. Sikkert like gærn som oss som flyr halve jordkloden for å få bilder av ei hvit ugle ? Etter mye leting fant vi endelig ugla. Ikke så ulik vår egen lappugle men den virket litt mindre i størrelse. Ugla tok velvillig mus og fløy ved en annledning mitt i mellom 2 fotografer som stod med 2 meters mellomrom. Artig å prøve nye arter, men vi brukte såpass lang tid på å finne ugla i morres at lyset var helt på kanten . Vi fikk riktignok noen helt greie bilder men de store blinkskudd uteble.



 På vei tilbake stoppet Marc (guiden vår ) på Universitetet i Ottawa slik at jeg fikk kjøpt med Adobe CS4.Vi har nå blitt kjørt tilbake til hotellet og skal ta oss en liten shoppingtur før vi setter oss i en taxi og drar til flyplassen. Skal bli godt å komme hjem til lille Norge å slippe å høre sykebil og politibilsirene hele natta.Legger med ett bilde tatt fra hotellvinduet i Ottawa.


Takk til alle dere som har kommentert eller følgt bloggen i uka som har gått. Skal prøve å holde dere oppdatert med andre naturfoto turer eller bilder fra skjulet utover våren.

Terje

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar