tirsdag 17. juli 2012

Mårsirkus igjen :)


Da har jeg og Therese sittet noen timer i mårskjulet i håp om å få noen bilder av de små nøstene . Igår når vi var der å foret stod mårmora 2 meter unna oss mens vi foret. Artig med slik nærkontakt. Idag hadde vi en nærgående svarttrost som satt en halv meter unna meg å spiste rosine jeg la ut til måren. Før det kom noe mår idag hadde vi besøk av både ekorn og hvitryggspett. Når vi hadde tenkt å gi oss kom mårmora med sine 2 dunballer på besøk. De var der i nærmere 20 minutt før de dro oppover til hiet igjen. Merkar størrelseforskjell på mora og ungene enda men vi syntes det var artig å stifte bekjentskap med de små. Bare ta kontakt for dere som vil ha mårbilder.

mandag 16. juli 2012

Mårunger foran skjulet i år også :)


Da er det endelig bekreftet at mårtispa har fått 2 unger i år også. Venter storinnrykk av fotografer som ønsker å fotografere de små karabatene i år. I fjor fikk tispa 2 unger og stor var overraskelsen da det kom 2 unger i år også.

Mårtispa foran skjulet har vært skikkelig produktiv de siste 4 årene og har satt 3+2+2 unger til verden på fire år. I helga var Natur&Foto sin redaktør Baard Næss på besøk og fikk testet det nye skjulet. Å mårbilder fikk han . Mårmora hadde med sine 2 sjarmtroll ned på foringa og han fikk faktisk oppleve av den ene ungen kom alene også. Han hadde i løpet av helgen besøk av 4 forskjellige mårer. Ta kontakt dem som ønsker bilder av mår eller rett å slett bare ønsker å oppleve disse dyrene på nært hold.Som vanlig gir jeg mårgarnanti men ny gratis dag i skjulet om måren ikke kommer. Mårbilder får dere alle.

fredag 6. juli 2012

Utrolig bra aktivitet foran mårskjulet !

Har 2 nederlendere her ett par dager, før de drar opp til Ole Martin på ørnesafari. I går hadde de en fantastisk dag med mår med en gang de satt seg i bua og hadde foret. Ikke lenge etterpå kommer nok en mår innom å blir i 16 min. Guttene er fornøyd med morrøkta å drar til hytta for en frokost. Tilbake på hytta oppdager de at lommebok er glemt. Far sjøl drar opp igjen å da er det nok en mår som er innom å mesker seg. Til etteretning ble den filmet med mobiltelefon da kamera var lagt igjen på hytta. Samme tilbakemelding idag. 3 mårer på morraøkta og en med en gang de kom tilbake og skulle starte kveldsøkta. Guttene er kjempefornøyd og det er ikke noe som er mer kjekt en fornøyde kunder :)

Plasser ledig i ukene fremover og som vanlig gir jeg mårgaranti med ny dag gratis til kundene har fått sine mårbilder.


Om ikke mår dukker opp oppholder det seg 6 ekorn på plassen som det kan knipses bilder av mens en venter :)